Allmänna villkor

LEVERANS

Leveranstiden för paket inom Sverige är 2-4 arbetsdagar. Du kan läsa mer om våra olika leveransalternativ här. Vi skickar även paket utanför Sverige men hänvisar då våra kunder till vår internationella butik www.markersnpens.com.

SÄKRA BETALNINGAR

Alla priser på hemsidan visas i Svenska Kronor (SEK) och du kan betala med alla vanliga betal- och kreditkort hos oss alternativt via Paypal om du föredrar det. Alla betalningar sker över säkra krypterade anslutningar. Vid kortbetalning så dras pengarna från ditt konto först när vi skickar din beställning. Kommuner, skolor och andra verksamheter kan även handla mot faktura, kontakta oss så hjälper vi dig att sätta upp ett konto. info@markersnpens.se.

Obs! Verifierar du din betalning via Bank-ID så är betalningsmottagare All You See ApS.

ÅNGERRÄTT, BYTEN OCH RETURER

Vi strävar efter 100% nöjda kunder, därför har vi utökat din returrätt till 30 dagar. Om du vill returnera en eller flera av de varor du köpt så kontakta oss så hjälper vi dig. Alla varor som returneras ska vara oanvända och i säljbart skick. Returfrakten betalas av kunden i de fall det inte rör sig om en reklamation.

Om varorna eller paketet är skadat vid leverans så kontakta genast vår kundservice (info@markersnpens.com) och dokumentera gärna skadorna med kamera eller mobiltelefon. Vi ersätter de skadade produkterna med nya alternativt betalar tillbaka pengarna till dig.

Enligt lag har du reklamationsrätt i 24 månader. Det betyder att du kan få varan reparerad, utbytt, pengarna tillbaka eller ett rabatterat pris beroende på situation och omständigheter. Det är dock ett krav att reklamationen är berättigad och att felet inte uppstått på grund av felaktigt användande av produkten.

PRODUKTBESKRIVNINGAR OCH BILDER

Vi jobbar hårt för att hålla information, priser och bilder aktuella och informativa i butiken, vi reserverar oss dock för att det ibland blir fel eller misstag. Var också uppmärksam att olika monitorer och skärmar återger färger olika, de färgprover som vi visar på sidan ska endast ses som en vägledning och inte en exakt återgivning av färgen. Om du hittar något fel i butiken så meddela oss gärna så att vi har möjlighet att korrigera det.

PERSONUPPGIFTER

Markersnpens.se lagrar personlig data för att kunna ge dig en så god service som möjligt samt fullfölja ditt köp. Genom att besöka och handla på Markersnpens.se godkänner du att vi hanterar de personuppgifter som du anger på sidan. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina uppgifter i vår integritetspolicy. Data ansvarig: All You See ApS, Boks 673, 2200 Copenhagen N, Denmark.

FÖRETAGSINFORMATION

Markers N Pens / All You See ApS Boks 673 2200 Copenhagen N Denmark

E-mail: info@markersnpens.se Telefon: +45 93962091

CVR: 37034843 VAT. No: DK37034843

ÄNDRING AV VILLKOR

På denna sida hittar du alltid den senaste versionen av våra allmänna villkor. Det är ditt ansvar att hålla dig uppdaterad med våra senaste villkor när du besöker och handlar på Markersnpens.se. Nedan kan du se senaste datumet våra villkor ändrades.

Senast uppdaterat: 20 januari 2022.