Angelus Acrylic Leather Paint Metallic 118 ml

139,00 kr

Antal: 0
Totalt: 0.00kr

Angelus akrylfärg är specialutvecklad för att användas på läder eller tyg. Perfekt för dig som vill måla om dina skor, en väska eller kanske en jacka. Angelus Acrylic Leather Paint är permanent och flexibel efter den torkat vilket gör att den varken bleknar, spricker eller flagnar. Färgen kommer i 118 ml flaskor och saknar du en nyans så kan du enkelt bland till din egen. För bästa resultat, se till att ytan är ren och torr och om om det är läder så behandla den eventuellt med Angelus Leather Preparer & Deglazer innan du målar. Vi rekommenderar också att du efterbehandlar med en Angelus Finisher lack.

Angelus läderfärg kan appliceras med pensel, penna, svamp eller airbrush. Om du fyller på färgen i penna eller airbrush bör du dock förtunna den så den får rätt konsistens, till detta rekommenderar vi Angelus 2-Thin Thinner 29 ml (finns också i 118 ml flaskor).

I Angelus sortiment ingår också ett par olika medium som du kan blanda upp färgen med om du t ex ska måla på plast detaljer eller tyg. Se hela vårt sortiment från Angelus här.

Artikelnr: N/A Kategorier: , , Brand: